Caută

Gazon rulat

Hai să-ți povestim

cine suntem

Am început producția de gazon natural în 2007, în prima companie a grupului nostru de firme, Semiramida. În 2012 am făcut un pas mare în dezvoltare când, în urma unor investiții importante, am trecut la recoltarea automatizată și am mărit suprafețele la 30 hectare. Am accesat fonduri europene și am înființat a 2-a firmă a grupului, OxyGazon SRL în Feldioara, Brașov.

Gazon rulat

Hai să-ți povestim

cine suntem

Am început producția de gazon natural în 2007, în prima companie a grupului nostru de firme, Semiramida. În 2012 am făcut un pas mare în dezvoltare când, în urma unor investiții importante, am trecut la recoltarea automatizată și am mărit suprafețele la 30 hectare. Am accesat fonduri europene și am înființat a 2-a firmă a grupului, OxyGazon SRL în Feldioara, Brașov.

În primii ani de funcționare, activitatea firmei Semiramida se baza pe amenajarea spațiilor verzi în proporție de 70%, iar pe producție 30%, iar din 2012, odată cu deschiderea OxyGazon, ne-am axat pe 80% producție și 20% activități de proiectare și amenajare peisagistică.

Fondatorul OxyGazon este Ciprian Bodo, care și-a propus ca prin intermediul acestei companii să contribuie la misiunea de înverzire a României, din pasiune, dragoste de natură și de frumos, și din dorința de a trăi într-un mediu mai sănătos.

Cum s-a născut OxyGazon?

Odată cu deschiderea granițelor și posibilitatea de a vizita și alte țări, am observat evoluția continuă și ne-am dat seama că va exista și în România un trend accentuat de amenajare profesională a spațiilor verzi aferente proiectelor noi construite. Am anticipat necesitatea clienților care treceau de la bloc la casa și doreau un colț de natură în propria curte, mai ales datorită evoluției eco din vestul Europei  piețelor internaționale și ascensiunea trendului existent în Europa. De asemenea, am vrut să susținem autoritățile publice pentru reamenajarea spațiilor verzi și înființarea altora noi, pentru a fi îndeplinite normele europene în privința suprafeței verzi aferente fiecărui locuitor.

Cu ce ne ocupăm?

La OxyGazon producem rulouri de gazon natural cu cele mai moderne tehnologii și mai mult decât atât, distribuim fertilizanți și dispozitive de împrăștiere. Construim punți de legătură între mediul natural și cel antropic prin proiectare și amenajare de arhitectură urbană și peisagistică. Mai mult, ne ocupăm de proiectare și execuție sisteme de drenaj și irigații automatizate, acoperișuri, linii tramvai și pereți verzi. Principalul scop al companiei este să creștem calitatea vieții semenilor noștri prin oferirea celor mai eficiente soluții pentru înverzirea naturală și oxigenarea aerului, pentru a-i ajuta să se bucure de natura de acasă. Asigurăm integrarea cu succes în orice spațiu construit a unui colț verde, plin de viață.

Ne-am propus să transformăm în pasiune grija pentru grădină, de aceea obiectivul nostru este să oferim clienților toate resursele necesare pentru eficientizarea întregii experiențe.

Gazon rulou

Începând cu alegerea rulourilor de gazon natural potrivite, până la plantare și întreținere, îți suntem alături prin consultanță, asistență și sfaturi. Inițiem parteneriate cu autoritățile locale și organizațiile de profil pentru a încuraja reîntoarcerea către un mediu de viață mai curat și mai sănătos.

Sănătatea societății din care facem parte este o condiție de bază pentru schimbarea în bine a României, de aceea, prețuim standardele morale înalte, credem în respect, ajutor și încurajăm visele. Suntem creatori de frumos și avem un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim pentru că muncim cu pasiune, investim în inovație și ne respectăm clienții.

Comunitatea OxyGrădinar

Din dorința de a fi lângă tine și de a-ți răspunde tuturor nevoilor, am creat comunitatea OxyGrădinar. Aici, orice întrebare își găsește răspuns, astfel încât toate detaliile de care ai nevoie pentru fiecare etapă din procesul de plantare sau îngrijire, să fie disponibile într-un singur loc. Toate resursele sunt filtrate de OxyGrădinar, specialistul nostru în buna întreținere a peluzei, pentru a asigura veridicitatea informațiilor.

Comunitatea OxyGrădinar

De ce să devii partenerul nostru?

Dacă ai nevoie de un partener de nădejde care să îți înverzească planurile, ai ajuns unde trebuie! La OxyGazon ai parte de:

  • Consultanță și soluții personalizate pe cerințele proiectului tău
  • Rulouri de gazon natural premium produse cu cele mai moderne tehnologii
  • Garanție de livrare în condiții optime & garanție de prindere
  • Produse de întreținere și accesorii de grădină de cea mai bună calitate
  • Proiectare sisteme de drenaj și irigații automatizate
Montare gazon

Ce ne face diferiți?

Ne remarcăm prin diversitatea produselor, punând la dispoziție toate tipurile de gazon potrivite condițiilor meteorologice din România. Acest lucru se datorează mixului de semințe, care se poate adapta oricărui climat, și plasei biodegradabile, care formează o structură de susținere pentru peluză la instalare și elimină riscurile apariției golurilor dintre rulouri. În procesul de producție folosim doar fertilizanți organici și punem accent pe sustenabilitate. Avem responsabilitate civică și dorim să contribuim la dezvoltarea societății, motiv pentru care un procent însemnat din cifra de afaceri se investește în comunitate, prin sprijinirea proiectelor sociale.

Mai mult, punem accent pe experiența fiecărui client în parte, deoarece ne dorim ca relația noastră să fie precum OxyGazonul: de durată. Suntem alături prin asistență, recomandări și produse menite să asigure rezistența îndelungată a peluzei. Ne dezvoltăm constant și unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a consolida legătura cu comunitatea, este crearea grupului OxyGrădinar. Specialistul nostru în gazon oferă informații despre plantarea și întreținerea gazonului și soluții pentru orice problemă întâmpinată de membri.

Rulouri gazon

Ce ne propunem în viitor?

1
Înverzirea a peste 2500 Ha din zonele metropolitane ale țării și la plantarea unui milion de arbori, îmbunătățind astfel sănătatea și calitatea vieții semenilor noștri.
2
Minimizarea impactului asupra mediului înconjurător prin reducerea amprentei de carbon ale utilajelor de producție cu 80%.
3
Educarea și dezvoltarea comunități ale iubitorilor de natură prin programe de ecologizare și materiale informative.
Back to Top