Caută

Modalități de plată

Transfer bancar

La înregistratrea comenzii aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza id-ului comenzii primite pe e-mail sau a facturii proforma emise de către SC OxyGazon SRL, după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul OxyGazon

Factura proforma este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul OxyGazon SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe ordinul de plată să fie menționat numărul facturii proforma sau ID-ul comenzii.

Factura fiscală va fi emisă în momentul în care suma transferată este confirmată pe conturile OxyGazon SRL

Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie facută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Date de identificare:

SC OxyGazon SRL

CUI: RO 30435384

Nr. Reg. Com.: J8/1071/16.07.2012

IBAN: RO98BTRLRONCRT0V14899101

Banca: Banca Transilvania

Adresa: strada Brașovului, nr.1 Bis, birou 1, parter, comuna Feldioara, Sat Feldioara, jud. Braşov

Ramburs

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării.

Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plată este de 5.000 RON numerar pe zi.

Pentru persoanele fizice limita de plată este de 10.000 RON numerar pe zi.

Plata cu cardul – online

Plata cu cardul bancar se poate face online.

Plata cu cardul online efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie facută doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

OxyGazon SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată on-line ale ING Bank. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:

Selectați produsul pe care doriți să-l achizitionați și apăsați butonul “Adaugă în coș”.

Introduceți datele dvs. personale. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către OxyGazon SRL, nici de către ING Bank. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă, deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, OxyGazon SRL și ING Bank nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră. Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând “Pasul următor”.

Introduceți datele despre credit/debit card: Dacă ați ales metoda de plată “Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ING Bank, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul “3D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

 

Back to Top