Cum să îți alegi furnizorul de gazon?

Primul pas este făcut: te-ai hotărât, îți dorești gazon natural în grădina ta. Îi cunoști beneficiile, știi ce impact pozitiv poate avea asupra sănătății familiei tale, iar acum ești determinat să montezi rulouri de gazon natural în curtea proprie. 


Dar de unde cumperi gazonul?

Ei bine, ne-am gândit să te ajutăm noi cu câteva sfaturi, pentru a găsi răspuns la această întrebare. Considerând faptul că rulourile de gazon natural sunt o investiție în calitatea vieții tale și a celor dragi, furnizorul de gazon trebuie să îndeplinească câteva condiții:

1. Transparență în privința produselor vândute;

În primul rând, orice comerciant trebuie să ofere potențialului cumpărător toate detaliile produsului vândut. Bineînțeles, acest lucru se aplică și furnizorului de gazon natural. Tu, din poziția de client, trebuie să ai acces la toate informațiile despre rulourile pe care intenționezi să le achiziționezi, atât lămuriri tehnice, cât și amănunte despre condițiile de montare și îngrijire ulterioară.

2. Referințe veridice;

În al doilea rând, vânzătorul de gazon natural trebuie să aibă un număr de clienți, care au testat unul sau mai multe produse și și-au exprimat public părerea despre întreaga experiență. Acest lucru se poate face printr-o secțiune de review-uri pe site-ul furnizorului, unde cumpărătorii lasă un feedback scris, sau pe un grup de Facebook. Părerea personală a altor cumpărători poate fi una dintre cele mai eficiente metode de a afla care este calitatea serviciilor furnizorului de gazon.

3. Gamă largă de produse;

O varietate de rulouri naturale este esențială pentru a satisface nevoile și dorințele tuturor potențialilor consumatori. De aceea, din poziția de client, furnizorul ideal de gazon are în portofoliul său mai multe variante ale produsului. Motivul este simplu:  depinzând de aria de montare, același tip de gazon natural nu poate supraviețui diferiților factori externi, cum ar fi umbra, seceta, sau traficul intens. În acest sens, este esențial să găsești un furnizor care poate asigura rulouri naturale concepute pentru condițiile prezente în zona în care le vei planta.

4. Asistență permanentă.

Furnizorul tău de gazon natural ar trebui să ofere asistență în toate etapele procesului de achiziție: înainte de cumpărare, în timpul acesteia și după ce rulourile au fost livrate. Precum în cazul oricărei experiențe noi, clientul are nevoie de îndrumare explicită și ajutor pentru clarificarea oricărei nedumeriri. Din acest motiv, vânzătorul ideal de rulouri de gazon îți va oferi suport pe parcursul achiziției, te va ajuta să plantezi peluza și va fi acolo pentru tine și după aceea, în cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare.

La OxyGazon recunoaștem importanța susținerii clienților noștri în orice tip de activitate verde și, în acest scop, am creat special pentru tine comunitatea OxyGrădinar, unde poți găsi mai multe sfaturi și idei din aria grădinăritului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *