Modalități de plată

Transfer bancar

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza id-ului comenzii primite pe email sau a facturii proforma emise de catre S.C. OXYGAZON S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul S.C. OXYGAZON S.R.L..

Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul S.C. OXYGAZON S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma sau id-ul comenzii.

Factura fiscala va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile S.C. OXYGAZON S.R.L..

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

Date de identificare:

S.C. OXYGAZON S.R.L.

CUI: RO 30435384

Nr. Reg. Com.: J8/1071/16.07.2012

IBAN: RO98BTRLRONCRT0V14899101

Banca: Banca Transilvania

Adresa: strada Brașovului, nr.1 Bis, birou 1, parter, comuna Feldioara, Sat Feldioara, jud. Braşov

 

 

Ramburs

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON numerar pe zi.

Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON numerar pe zi.

 

 

 

Plata cu cardul – online

 

Plata cu cardul bancar se poate face online.

Plata cu cardul online efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

OXYGAZON S.R.L. vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale ING Bank. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul „Adauga in cos”;

Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre OXYGAZON S.R.L., nici de catre ING Bank. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, OXYGAZON S.R.L. si ING Bank nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”.

Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ING Bank, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.